Vil du bli forhandler?

Engelsrud NFI Fyrverkeri søker nå forhandlere over hele landet!

Lyst til å selge fyrverkeri og tjene gode penger?

Les merKontakt oss

Ønsker du en romjul som det lukter krutt av? Bli fyrverkeriforhandler!

Som fyrverkeriforhandler for Engelsrud NFI fyrverkeri vil du ha en romjul det smeller av. Ved å være fyrverkeriforhandler vil du få en hektisk, morsom og hyggelig romjul. Du vil være med å glede både barn og voksene på nyttårsaften ved å selge testvinnende fyrverkeri fra Engelsrud NFI fyrverkeri.

Engelsrud NFI fyrverkeri er en norsk bedrift som har en historie helt tilbake til 1948. Ved å være fyrverkeri forhandler for Engelsrud kan du med stolthet selge kvalitetsfyrverkeri for en norsk bedrift som ble etablert i Asker, som nå har sitt lager i Sarpsborg. Til dette lageret importeres et variert sortiment av produkter fra Kina, som vil bli sendt ut til din bod i romjulen.

Det å være fyrverkeriforhandler for Engelsrud kan fort bli en lønnsom affære. Det selges fyrverkeri for over 300 millioner i Norge. Det kan gi en god fortjeneste til bedriften, frivillige organisasjonen eller enkeltmannsforetak som er forhandler for Engelsrud. Vi har enda noen ledige plasser i enkelte distrikter og områder.

Den som vil være forhandler må være fylt 18 år, og det må søkes før 30. april. For mer informasjon er det bare å ta en hyggelig fyrverkeriprat på tlf. 90169881, eller du kan sende en mail til tore@fyrverkeri.no.