Kontakt oss

23 37 89 00

post@fyrverkeri.no

Smalvollveien 6, 0667 Oslo

Engelsrud er en ledende leverandør av forbrukerfyrverkeri, profesjonelt fyrverkeri og øvelsesmateriell  til Forsvaret. Selskapet, Engelsrud Fyrverkerifabrikk, ble etablert på Engelsrud Gård i Asker og har historie helt tilbake til 1949, da med produksjon av de kjente knallskuddene til Hæren som dannet grunnlaget for videreutvikling av andre pyrotekniske produkter til sivilt bruk. I 1953 ble det besluttet å flytte bedriften fra Asker da bebyggelsen nærmet seg vårt område.

I 1955 ble bedriften etablert på Sandtangen, Sarpsborg. Her disponerer vi vel 90 mål som ble utbygget med i alt rundt 40 hus i ulike størrelser slik at farlige stoffer hadde sine produksjonshus. Forbrukerfyrverkeriet produseres i dag i Kina, og importeres til vårt lager i Sarpsborg for videre bearbeidelse, ompakking og distribusjon over hele landet.

1 + 7 = ?

Etisk handel

Etisk handel er det arbeidet bedriften gjør for å bidra til at varer de kjøper inn er laget i tråd med internasjonalt anerkjente standarder for arbeidsforhold og miljøhensyn. Engelsrud jobber aktivt for å sikre gode arbeidsforhold i leverandørkjeden. Vi er den eneste fyrverkeriimportøren i Norge, som er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH). Våre leverandører er kjent med, og forplikter seg til å følge våre etiske retningslinjer for arbeidsforhold i produksjonen.